Skip to main content

Povestea magazinul începe cu pasiunea pentru croșetat și continuă cu dragostea pentru firele tip panglică.

Lucrurile minunate ce se pot realiza cu două mâini, o croșetă și fire extraordinare, în mod firesc, acest lucru a dus la deschiderea magazinului on-line KaDi.ro destinat iubitorilor de croșetat.

Produsele handmade de calitate se realizeaza din fire de calitate, cum în piata din România exista doar fir panglică reciclat, visul nostru a fost să avem și să oferim fir panglică din bumbac 100% calitate premium din materie prima nouă, astfel am cautat și selectat pentru dumneavoastră cele mai calitative fire de crosetat si tricotat.

Multe proiecte, în special poșetele, se pot reliza în combunatie din fire și seturi din piele. Din necesitate, pentru a acoperi această lacună, am început să producem noi seturi de croșetat, folosim exclisiv piele naturală și cel mai important, seturile noastre sunt create să se potrivească perfect cu firele din oferta noastra. Seturile din piele naturală sunt create manual, astfel aveți garanția că toate lucrurile realizate de dumneavoatră vor fi 100% handmade.

Pe parcurs am reintregit oferta noastră cu șnururi calitate premium din bumbac 100%, in două variante de 3 mm și 5 mm, comercializate sub numele nostru KaDi Cotton Cord.

Facem toate eforturile pentru a ne asigura că produsele oferite în magazinul nostru sunt de cea mai bună calitate, deoarece chiar și noi cream din aceleași produse. Știm ce este important și datorită acestui lucru puteți cumpăra cu încredere multe articole pentru începători și profesioniști.

Magazinul este destinat vouă, oamenii minunați, creativi și talentați, care împărtășiți aceeași pasiune cu noi.

Să croșetați cu plăcere!