Skip to main content
poza despre noi 2024

Povestea noastră începe cu pasiunea pentru croșetat și continuă cu dragostea pentru firele tip panglică.

 

KaDi este o afacere de familie dedicată producției de fire panglică premium din România.

Noi știm că lucrurile minunate se pot realiza cu două mâini, o croșetă și fire extraordinare, în mod firesc, în 2019, acest lucru a dus la deschiderea magazinului nostru on-line KaDi.ro destinat iubitorilor de croșetat, tricotat sau împletit, prin intermediul căruia, am început să vindem fire panglică de import.

Din acea perioadă, visam să avem propriul nostru fir. În cele din urmă, în 2022, am reușit să obținem finanțare de la Banca Transilvania, ceea ce ne-a permis să ne împlinim visul și să începem producția propriilor fire panglică sub brandul KaDi, care provine de la numele fiicelor noastre, Karla și Diana.

Firele noastre panglică KaDi Premium sunt realizate din tricot de cea mai înaltă calitate, 100 % bumbac, certificat conform Oeko-Tex Standard 100, având culori rezistente, special create pentru pasionații de handmade.

Benzile textile KaDi Premium sunt rulate cu fața în interior, garantând o uniformitate perfectă pe întreaga lungime, fără variații în grosimea firului și fără îmbinări.

Benzile noastre textile sunt moi, elasticitate și cu aspect neted, sunt potrivite chiar și pentru începători, fiind ideale pentru croșetat, tricotat sau macrame, permițând realizarea unei game variate de proiecte, cum ar fi poșete, coșuri, perne decorative, papuci de casă, covoare, jucării și alte articole de îmbracăminte sau decor.

Ne mândrim cu faptul că producem fire panglică de înaltă calitate, iar angajamentul nostru este să oferim clienților noștri produse de cea mai bună calitate, care să îi inspire să creeze lucruri minunate cu mâinile lor.

Vă invităm să descoperiți plăcerea și satisfacția de a lucra cu firele noastre KaDi Premium T-shirt Yarn și să vă bucurați de rezultatele minunate pe care le puteți obține în proiectele dumneavoastră de croșetat, tricotat sau noduri macrame!