Skip to main content

Termenii și condițiile programului de afiliere KaDi

Acord

Prin înscrierea în calitate de afiliat în Programul de afiliere KaDi („Programul”), sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții („Termeni și condiții”).

KaDi își rezervă dreptul de a actualiza și modifica Termenii și condițiile din când în când, fără notificare. Orice caracteristici noi care extind sau îmbunătățesc Programul curent, inclusiv lansarea de noi instrumente și resurse, vor fi supuse Termenilor și condițiilor. Utilizarea în continuare a Programului după orice astfel de modificări va constitui consimțământul dumneavoastră pentru astfel de modificări.

Încălcarea oricăruia dintre termenii de mai jos va duce la închiderea contului dvs. și la pierderea oricăror plăți restante ale comisioanelor afiliate câștigate în timpul încălcării. Sunteți de acord să utilizați Programul de afiliere pe propriul risc.

Termenii contului

  • Trebuie să aveți 18 ani sau mai mult pentru a face parte din acest program.
  • Trebuie să locuiți în Statele Unite pentru a fi afiliat.
  • Trebuie să fii om. Conturile înregistrate de „boți” sau alte metode automate nu sunt permise.
  • Trebuie să furnizați numele complet legal, o adresă de e-mail validă și orice alte informații solicitate pentru a finaliza procesul de înscriere.
  • Autentificarea dvs. poate fi utilizată numai de o singură persoană – nu este permisă o singură conectare partajată de mai multe persoane.
  • Sunteți responsabil pentru menținerea securității contului și parolei dvs. KaDi nu poate și nu va fi răspunzător pentru nicio pierdere sau daună cauzată de nerespectarea acestei obligații de securitate.
  • Sunteți responsabil pentru tot Conținutul postat și pentru toată activitatea care are loc în contul dvs.
  • O persoană fizică sau juridică nu poate deține mai mult de un cont.
  • Nu puteți utiliza Programul de afiliere în scopuri ilegale sau neautorizate. Nu trebuie, în utilizarea Serviciului, să încălcați nicio lege din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor).
  • Nu puteți utiliza Programul de afiliere pentru a câștiga bani pe propriile comenzi de produse KaDi.

Link-uri / grafice pe site-ul dvs., în e-mailurile dvs. sau în alte comunicări

După ce v-ați înscris în Programul de afiliere, vi se va atribui un cod unic de afiliere. Vi se permite să plasați link-uri, bannere sau alte elemente grafice pe care le furnizăm cu codul dvs. de afiliere pe site-ul dvs., în e-mailurile dvs. sau în alte comunicări. Vă vom oferi linii directoare, stiluri de linkuri și lucrări de artă grafică pe care să le utilizați în conectarea la KaDi. Putem schimba designul ilustrației în orice moment, fără notificare, dar nu vom schimba dimensiunile imaginilor fără o notificare prealabilă.

Pentru a permite urmărirea exactă, raportarea și acumularea taxelor de recomandare, vă vom oferi formate speciale de linkuri care să fie utilizate în toate legăturile dintre site-ul dvs. și KaDi. Trebuie să vă asigurați că fiecare dintre legăturile dintre site-ul dvs. și KaDi utilizează în mod corespunzător astfel de formate speciale de linkuri. Link-urile către KaDi plasate pe site-ul dvs. în conformitate cu prezentul acord și care utilizează în mod corespunzător astfel de formate speciale de linkuri sunt denumite „Link-uri speciale”. Veți câștiga taxe de recomandare numai în ceea ce privește vânzările pe un produs KaDi care apar direct prin link-uri speciale; nu vom fi răspunzători față de dvs. cu privire la orice eșec al dvs. sau al unei persoane pe care o recomandați de a utiliza link-uri speciale sau de a introduce incorect codul dvs. de afiliat, inclusiv în măsura în care o astfel de neîndeplinire poate duce la orice reducere a sumelor care altfel v-ar fi plătite în conformitate cu prezentul acord.

Link-urile afiliate ar trebui să indice pagina produsului promovat.

Taxe/comisioane de recomandare și plată

Pentru ca o vânzare de produse să fie eligibilă pentru a câștiga o taxă de recomandare, clientul trebuie să facă clic pe un link special de pe site-ul dvs., pe e-mail sau pe alte comunicări pentru a KaDi.ro și finaliza o comandă pentru un produs în timpul acelei sesiuni.

Vom plăti comisioane numai pentru linkurile care sunt urmărite și raportate automat de sistemele noastre. Nu vom plăti comisioane dacă cineva spune că a cumpărat sau cineva spune că a introdus un cod de recomandare dacă nu a fost urmărit de sistemul nostru. Putem plăti doar comisioane pentru afaceri generate prin link-uri speciale formatate corespunzător, care au fost urmărite automat de sistemele noastre.

Ne rezervăm dreptul de a descalifica comisioanele câștigate prin metode de vânzare sau marketing frauduloase, ilegale sau prea agresive, discutabile.

Plățile încep numai după ce ați câștigat mai mult de 50 RON în venituri afiliate. În cazul în care contul dvs. de afiliat nu depășește niciodată pragul de 50 RON, comisioanele dvs. nu vor fi realizate sau plătite. Suntem responsabili doar pentru plata conturilor care au depășit pragul de 50 RON.

Identificarea dvs. ca afiliat KaDi

Nu aveți voie să emiteți niciun comunicat de presă referitor la acest Acord sau la participarea dvs. la Program; o astfel de acțiune poate duce la rezilierea dvs. din Program. În plus, nu aveți voie în niciun fel să distorsionați sau să exagerați relația dintre noi și dvs., să spuneți că dezvoltați produsele noastre, să spuneți că faceți parte din KaDi sau să exprimați sau să sugerați vreo relație sau afiliere între noi și dvs. sau oricare altă persoană sau entitate, cu excepția cazurilor expres permise de acest Acord (inclusiv prin exprimarea sau sugestia că susținem, sponsorizăm, avem în vedere sau contribuim financiar la orice organizație de caritate sau altă cauză).

Nu aveți voie să achiziționați produse prin intermediul linkurilor dvs. de afiliat în scop personal. Astfel de achiziții pot duce (în exclusivitate la alegerea noastră) la reținerea comisioanelor de recomandare și/sau la rezilierea acestui Acord.

Plata comisioanelor

Atâta timp cât câștigurile tale curente ca afiliat depășesc 50 RON, vei fi plătit lunar. Dacă nu ai câștigat 50 RON de la ultima ta plată, te vom plăti în luna următoare după ce ai depășit acest prag.

Definiția clienților

Clienții care achiziționează produse prin acest Program vor fi considerați clienții noștri. Prin urmare, toate regulile noastre, politiciile și procedurile de operare referitoare la comenzile clienților, serviciul pentru clienți și vânzările de produse vor fi aplicabile acestor clienți. Ne rezervăm dreptul de a schimba politiciile și procedurile noastre de operare în orice moment. De exemplu, vom stabili prețurile pentru produsele vândute în cadrul acestui Program în conformitate cu propriile noastre politici de prețuri. Prețurile produselor și disponibilitatea acestora pot varia de la un moment dat la altul. Deoarece schimbările de prețuri pot afecta produsele pe care le-ați listat pe site-ul dumneavoastră, nu ar trebui să afișați prețurile produselor pe site-ul dumneavoastră. Vom depune eforturi rezonabile din punct de vedere comercial pentru a prezenta informații precise, dar nu putem garanta disponibilitatea sau prețul unui anumit produs.

Responsabilitățile tale

Veți fi singurul responsabil pentru dezvoltarea, funcționarea și menținerea site-ului dumneavoastră și pentru toate materialele care apar pe acesta. De exemplu, veți fi singurul responsabil pentru:

– Operațiunea tehnică a site-ului dumneavoastră și a tuturor echipamentelor asociate
– Asigurarea că afișarea Legăturilor Speciale pe site-ul dumneavoastră nu încalcă niciun acord între dumneavoastră și orice terță parte (inclusiv, fără limitare, orice restricții sau cerințe impuse de către o terță parte care găzduiește site-ul dumneavoastră)
– Precizia, veridicitatea și adecvarea materialelor postate pe site-ul dumneavoastră (inclusiv, printre altele, toate materialele legate de produse și orice informație pe care o includeți în cadrul sau asociați cu Legăturile Speciale)
– Asigurarea că materialele postate pe site-ul dumneavoastră nu încalcă sau nu încalcă drepturile unei terțe părți (inclusiv, de exemplu, drepturile de autor, mărcile comerciale, intimitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate)
– Asigurarea că materialele postate pe site-ul dumneavoastră nu sunt calomnioase sau ilegale în alt mod
– Asigurarea că site-ul dumneavoastră dezvăluie în mod precis și adecvat, fie printr-o politică de confidențialitate sau în alt mod, modul în care colectați, utilizați, stocați și dezvăluiți datele colectate de la vizitatori, inclusiv, acolo unde este aplicabil, că terțe părți (inclusiv reclamantii) pot servi conținut și/sau reclame și pot colecta informații direct de la vizitatori și pot plasa sau recunoaște cookie-uri în browserele vizitatorilor.

Conformitatea legală

Ca o condiție pentru participarea dumneavoastră în Program, sunteți de acord că, în timp ce sunteți participant al Programului, veți respecta toate legile, ordonanțele, regulile, reglementările, ordinele, licențele, permisele, hotărârile judecătorești, deciziile sau alte cerințe ale oricărei autorități guvernamentale care are jurisdicție asupra dumneavoastră, fie că aceste legi, etc. sunt în vigoare în prezent sau vor intra în vigoare mai târziu în timpul în care sunteți participant al Programului. Fără a limita obligația de mai sus, sunteți de acord că, ca o condiție a participării dumneavoastră în Program, veți respecta toate legile aplicabile (federale, statale sau altele) care reglementează e-mailul de marketing, inclusiv, fără limitare, Legea CAN-SPAM din 2003 și toate celelalte legi anti-spam.

Durata Acordului și a Programului

Termenul acestui Acord va începe odată cu acceptarea aplicației dumneavoastră pentru Program și va înceta când este reziliat de către oricare dintre părți. Fie dumneavoastră, fie noi putem rezilia acest Acord în orice moment, cu sau fără motiv, prin notificare scrisă către cealaltă parte. În cazul în care acest Acord este reziliat din orice motiv, veți înceta imediat utilizarea și elimina de pe site-ul dumneavoastră toate legăturile către https://kadi.ro, precum și toate mărcile noastre comerciale, designurile comerciale și logourile, precum și toate celelalte materiale furnizate de noi sau în numele nostru dumneavoastră în conformitate cu acest Acord sau în legătură cu Programul. KaDi își rezervă dreptul de a încheia Programul în orice moment. În cazul încheierii programului, KaDi va plăti orice câștiguri restante acumulate peste 50 RON.

Reziliere

KaDi, în propria sa discreție, are dreptul de a suspenda sau de a rezilia contul dumneavoastră și de a refuza orice și toate utilizările actuale sau viitoare ale Programului, sau oricărui alt serviciu KaDi, pentru orice motiv în orice moment. O astfel de reziliere a serviciului va duce la dezactivarea sau ștergerea contului dumneavoastră sau a accesului la contul dumneavoastră și la pierderea și renunțarea la toate comisioanele potențiale sau de plată din contul dumneavoastră, dacă acestea au fost obținute prin metode frauduloase, ilegale sau excesiv de agresive, sau prin metode de vânzare sau marketing discutabile. KaDi își rezervă dreptul de a refuza serviciul oricui, pentru orice motiv, în orice moment.

Relația dintre părți

Tu și noi suntem contractori independenți, iar nimic în acest Acord nu va crea vreo asociere, afiliere, agenție, franciză, reprezentare de vânzări sau relație de angajare între părți. Nu vei avea autoritatea să faci sau să accepți nicio ofertă sau reprezentare în numele nostru. Nu vei face nicio declarație, fie pe site-ul tău sau în alt mod, care ar contrazice în mod rezonabil orice prevedere din această secțiune.

Limitări ale răspunderii

Nu vom fi responsabili pentru daune indirecte, speciale sau consecințiale (sau pentru orice pierdere de venituri, profituri sau date) care apar în legătură cu acest Acord sau cu Programul, chiar dacă am fost informați cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. Mai mult, răspunderea noastră globală care rezultă din acest Acord și din Program nu va depăși totalul comisioanelor de recomandare plătite sau de plătit către tine în conformitate cu acest Acord.

Declarații de excludere a responsabilității

Nu facem nicio garanție expresă sau implicită sau reprezentări în ceea ce privește Programul sau orice produse vândute prin intermediul Programului (inclusiv, fără limitare, garanții de potrivire, comercializabilitate, neîncălcare sau orice garanții implicite care decurg dintr-o practică anterioară, tratative sau uzanțe comerciale). În plus, nu facem nicio reprezentare că operațiunile KaDi vor fi neîntrerupte sau fără erori, iar nu vom fi responsabili pentru consecințele oricăror întreruperi sau erori.

Cercetare independentă

RECUNOŞTI CĂ AI CITIT ACEST ACORD ŞI EŞTI DE ACORD CU TOATE CONDIŢIILE SALE. ÎNŢELEGI CĂ NOI PUTEM ÎN ORICE MOMENT (DIRECT SAU INDIRECT) SOLICITA RECOMANDĂRI DE CLIENŢI PE TERMENI CARE POT DIFERI DE CEI INCLUŞI ÎN ACEST ACORD SAU PUTEM OPERA SITE-URI WEB CARE SUNT SIMILARE SAU CONCUREAZĂ CU SITE-UL TĂU WEB. AI EVALUAT INDEPENDENT ATRACTIVITATEA PARTICIPĂRII ÎN PROGRAM ŞI NU TE BAZEAZĂ PE NICIO REPREZENTARE, GARANŢIE SAU DECLARAŢIE ÎN AFARA CELOR STABILITE ÎN ACEST ACORD.

Arbitraj

Orice dispută legată în orice fel de acest Acord (inclusiv orice încălcare efectivă sau presupusă a acestuia), orice tranzacții sau activități în conformitate cu acest Acord sau relația ta cu noi sau cu oricare dintre afiliații noștri va fi supusă arbitrajului confidențial, cu excepția cazului în care, în măsura în care ai încălcat în vreun fel sau ai amenințat să încalci drepturile noastre de proprietate intelectuală, putem solicita o injuncție sau alte măsuri corective corespunzătoare în orice instanță de stat sau federală (și consimți la jurisdicția și competența non-exclusivă în astfel de instanțe) sau în orice alt tribunal de jurisdicție competentă. Arbitrajul în conformitate cu acest acord va fi efectuat conform regulilor în vigoare la momentul respectiv ale Asociației Americane de Arbitraj. Decizia arbitrilor va fi obligatorie și poate fi introdusă ca o hotărâre judecătorească în orice instanță de jurisdicție competentă. În cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, niciun arbitraj în conformitate cu acest Acord nu va fi unit cu un arbitraj care implică orice altă parte supusă acestui Acord, fie prin proceduri de arbitraj de clasă sau altfel.

Diverse

Acest Acord va fi guvernat de legile României, fără a face referire la regulile care stabilesc alegerea legilor. Nu puteți atribui acest Acord, prin operațiunea legii sau în alt mod, fără consimțământul nostru scris anterior. Cu respectarea acelei restricții, acest Acord va fi obligatoriu pentru, va beneficia și va putea fi pus în aplicare împotriva părților și a succesorilor și cesionarilor lor respectivi. Neîndeplinirea noastră de a impune strict respectarea dumneavoastră a oricărei prevederi a acestui Acord nu va constitui o renunțare la dreptul nostru de a impune ulterior o astfel de prevedere sau orice altă prevedere a acestui Acord.

Neîndeplinirea de către KaDi a exercitării sau impunerii oricărui drept sau prevedere din Termenii de Serviciu nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau prevedere. Termenii de Serviciu constituie întregul acord între dumneavoastră și KaDi și guvernează utilizarea dumneavoastră a Serviciului, înlocuind orice acorduri anterioare între dumneavoastră și KaDi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor de Serviciu).