Skip to main content

Fire textile pentru croșetat, tricotat și macrame

Vezi produsele
posete si papuci crosetate handmade

Produse Handmade

Vezi produsele

Accesorii metalice

Vezi produsele
Set creativ de croșetat poșetă handmade

Accesorii din piele

Vezii produsele
Markatori din material plastic - set 10 bucăți

Instrumente

Vezi produsele

Recomandările noastre

Magazinul On-line KaDi.ro

Bine ați venit în magazinul nostru online, KaDi.ro, destinația perfectă pentru pasionații de croșetat, tricotat și macrame. La KaDi.ro, oferim o gamă variată de fire și accesorii de înaltă calitate, perfecte pentru toate proiectele dumneavoastră creative.

Fire Panglică KaDi

Descoperiți firele noastre panglică KaDi, disponibile în cinci grosimi diferite. Fabricate din 100% bumbac certificat Oeko-Tex Standard 100, aceste fire sunt moi, uniforme și continue, ideale pentru orice proiect de croșetat sau tricotat. Fie că sunteți începător sau expert, veți găsi exact ce aveți nevoie pentru a aduce la viață creațiile dumneavoastră.

Șnur Plin din Bumbac KaDi

Pentru proiecte care necesită o structură mai robustă, vă oferim șnurul plin din bumbac KaDi, disponibil în grosimi de 3 mm și 5 mm. Aceste șnururi sunt perfecte pentru macrame, decorațiuni și alte proiecte manuale, oferindu-vă durabilitate și calitate superioară.

Accesorii Metalice

Pentru a adăuga un plus de funcționalitate și stil proiectelor dumneavoastră, magazinul nostru vă pune la dispoziție o selecție variată de accesorii metalice. Găsiți închizători, lanțuri, inele metalice și multe altele, toate alese cu grijă pentru a completa perfect lucrările dumneavoastră handmade.

Produse Croșetate Manual

Pe lângă materialele de lucru, la KaDi.ro găsiți și o colecție unică de produse croșetate manual în atelierul nostru. Descoperiți genți, poșete, rucsacuri și papuci de casă, puf-uri, covoare, toate realizate cu pasiune și atenție la detalii. Aceste produse nu sunt doar accesorii la modă, ci adevărate opere de artă ce adaugă un strop de eleganță și unicitate garderobei dumneavoastră.

Adăugați confort și stil locuinței dumneavoastră cu covoarele și pufurile noastre croșetate manual. Fiecare covor și puf este realizat cu grijă și atenție la detalii, folosind firele noastre de cea mai bună calitate. Acestea sunt perfecte pentru a aduce un plus de căldură și personalitate oricărui spațiu din casa dumneavoastră. Disponibile în diverse culori și modele, covoarele și pufurile noastre sunt soluția ideală pentru a crea un ambient primitor și plin de farmec.

Alegeți KaDi.ro pentru toate proiectele dumneavoastră de croșetat, tricotat și macrame. Inspirați-vă, creați și transformați-vă ideile în realitate cu ajutorul produselor noastre de top!