Afișez toate cele 7 rezultate

Şnur plin din bumbac premium, grosime 3 mm

Textura unică de înaltă calitate îl face excelent pentru creații croșetate sau tricotate realizate folosind tehnici unice. Acest tip de șnur este recomandat în special pentru confecționarea de poșete, covoare, fețe de pernă, pufuri și alte articole decorative pentru casă.

Croșetatul din fire de bumbac este o alegere de top atunci când vrei să creezi articole ușoare, cum ar fi articole de îmbrăcăminte de primăvară, șaluri de vară și pături pentru toate anotimpurile. De asemenea, este perfect pentru orice articol care s-ar putea uda, fie că este un costum de baie croșetat sau un prosop de bucătărie.

De cât fir ai nevoie? Pentru a afla lungimea firului de bumbac necesar pentru proiectul tău, trebuie să iei în considerare două lucruri: ce vei crea și ce fire intenționezi să folosești. De exemplu, pentru o pătură de dimensiuni bune vei avea nevoie de aproximativ 225 de metri de fire de bumbac. Dacă faci asta cu patru fire de fire super voluminoase, ai avea nevoie de 900 de metri în total.

Vestea bună este că multe modele pentru proiecte de tricotat vor include un ghid sau o estimare a cât ai avea nevoie pentru un proiect. De exemplu, un model de pătură tricotată pe braț estimează că o pătură mică va folosi șase kilograme de fire, iar o pătură mare va folosi aproximativ nouă kilograme de fire.

De asemenea, este bine să experimentezi. Dezvoltarea propriilor modele poate fi o modalitate excelentă de a învăța ce funcționează și ce nu. Rezultatele finale, după încercări și erori, pot rezulta în ceva frumos și experiența va fi extrem de satisfăcătoare.

Ce poți face cu firele rămase? O idee ar fi mânuși tricotate manual, ideale pentru zilele răcoroase. Altă idee la fel de potrivită ar fi șosete multicolore. În plus, prin folosirea de culori diferite de fire pentru tricotat sau croșetat vei obține un aspect jucăuș.

Lasă-ți imaginația să dicteze designul atunci când tricotezi aceste mănuși distractive, din fire de bumbac rămase și culori felurite. Dacă tricotatul este un hobby nou, familiarizează-te cu ochiurile și terminologia de bază pentru început. Apoi învață să folosești marcatorii de cusături pentru a urmări rândurile. Odată ce vei stăpâni noțiunile de bază, aceste obiecte s-ar putea să devină preferatele tale.

Cum schimbi culorile? Schimbă culorile oriunde vrei: pur și simplu arunci firul vechi, lași o coadă de 12-13 cm și apoi începi să tricotezi cu fire noi, lăsând tot o coadă de 12-13 cm. Tricotezi câteva ochiuri cu firul nou, apoi legi o jumătate de nod liber cu ambele cozi pe verso. Reglează tensiunea ochiurilor și continuă.

Spor și inspirație la croșetat și tricotat!