Afișez 1 - 12 din 44 de rezultate

Fire de croșetat tip panglică din bumbac

Firele de croșetat sau tricotat, tip panglică marca KaDi, grosime Medium de 7-9 mm, sunt realizate din 100% bumbac, cerificat Oeko-Tex. Acestea sunt neîntrerupte și uniforme pe toată lungimea. Sunt produse de noi, în Romania. Din aceste fire poți croșeta sau tricota diverse obiecte cum ar fi: genți – poșete de diferite modele, coșuri, covoare, accesorii de decor interior.

Fire de croșetat tip panglică sau benzi textile de croșetat KaDi Premium, produse chiar de noi, aici în România. Firele groase de croșetat sunt neîntrerupte și uniforme pe toată lungimea, fără noduri sau rupturi și fără variații de lățime. Panglica de croșetat este creată din materie primă nouă de calitate premium. Gama de culori oferită este în dezvoltare și ne asigurăm că proiectele tale de croșetat, tricotat sau împletit au continuitate și inspirație.

Proprietăți fire de bumbac

  • Grosime: 7-9 mm
  • Lungime: 110 m
  • Culori: diverse
  • Materie primă: bumbac 100%

Pentru ce sunt potrivite

Firele panglică pentru croșetat sunt potrivite pentru o mare diversitate de proiecte, precum: diferite modele de genți, rucsac, perne, jucării, pături, coșuri, covoare, decorațiuni și accesorii. Mai mult, firul panglică este ideal și pentru croșetat papuci pentru întreaga familie sau veste croșetate pentru iarnă.

Din ce sunt confecționate firele? Materia primă, bumbac 100%, din care sunt produse aceste fire, este certificată Oeko-Tex Standard 100 oferind un plus de calitate și siguranță. Aceste fire din bumbac gros sunt prietenoase cu mediul înconjurător, fiind reciclabile, dar și potrivite pentru orice tip de piele. De asemenea, produsele create din acest tip de fir panglică din bumbac sunt dense și își păstrează forma.

Ce croșete si andrele se recomandă pentru acest fir

Pentru croșetat, recomandăm croșetele nr. 6, 7, 8 sau 9, iar pentru tricotat andrelele nr. 7, 8, 9 sau chiar 10. Alegerea grosimii croșetei sau a andrelelor depinde de densitatea produsului finit pe care dorești să îl obții.

Avantajele alegerii unui fir panglică de bumbac

– Produse în România – firele de croșetat și tricotat sunt produse în România de singurul producător de fire de croșetat și tricotat din România.
– Bumbac de prima mână – firele de croșetat și tricotat sunt realizate din bumbac de prima mână 100%.
– Ușurință și maleabilitate – firele panglică sunt ușoare, croșetatul manual fiind o plăcere.
– Aspect – au un aspect deosebit, fie că este vorba de un fir panglica Bobilon sau un fir panglică Maccheroni.
– Finisaj – firele panglică au un finisaj neted și uniform, care permite păstrarea formei obiectelor.
– Creativitate – din firele panglică poți crea obiecte de design interior, coșuri, covoare, curele, sau poșete de diferite modele.

Ce spun clientele noastre

„Îmi place să croșetez utilizând firele panglică de la KaDi. Nu a mai fost nevoie să cumpăr covoare, sunt mândră că am reușit să croșetez unul cu mâna mea.” (Andreea M.)

„Sunt o clientă fidelă a magazinului online KaDi.ro. Mereu îmi cumpăr fire panglică în mai multe culori, pentru momentele mele creative.” (Anca T.)

„Produse de calitate, la prețuri rezonabile.” (Ana S.)