Fire Panglică KaDi Premium

Firele panglică KaDi sunt soluția perfectă pentru toate proiectele dvs. de croșetat, tricotat și macrame, oferind o combinație ideală de calitate, versatilitate și sustenabilitate. Produse în România și fabricate din 100% bumbac certificat Oeko-Tex Standard 100, aceste fire sunt moi, uniforme și continue, asigurând rezultate profesionale pentru orice creație handmade.

Caracteristici și Avantaje

Material de Calitate Superioară: Fabricate din 100% bumbac certificat Oeko-Tex Standard 100, firele KaDi sunt sigure, prietenoase cu mediul și ideale pentru realizarea unor lucrări durabile și confortabile.
Textură Plăcută: Moale și plăcută la atingere, asigurând un confort maxim pentru utilizatori.
Diversitate de Grosimi: Disponibile în mai multe grosimi pentru a satisface toate nevoile și preferințele dvs. creative.
Paleta de Culori Vibrante: Firele KaDi sunt disponibile într-o varietate de culori elegante și vibrante, care se potrivesc oricărui stil și proiect.

Gama de Produse

Firele panglică KaDi sunt disponibile în următoarele grosimi, fiecare cu utilizări specifice:

KaDi Extra Small (3-5 mm): Ideale pentru o varietate largă de proiecte de dimensiuni mai mici, cum ar fi brățări, coliere, genți plic, perne, jucării, pături și accesorii de decor interior.
KaDi Small (5-7 mm): Pretabilă pentru genți plic, genți de plajă, huse pentru perne decorative, coșuri și alte accesorii de dimensiuni medii.
KaDi Medium (7-9 mm): Perfecte pentru coșuri decorative și de depozitare, genți și poșete croșetate, rucsacuri croșetate, covoare de dimensiuni mici și mari, puff-uri croșetate sau tricotate și diverse modele de perne.
KaDi Large (9-11 mm): Ideal pentru coșuri de dimensiuni mari, landouri pentru bebeluși, pufuri, covoare și alte proiecte care necesită durabilitate și rezistență.
KaDi (Extra Large): Foarte gros și conceput să se lucreze cu mâinile fără a fi nevoie de ustensile, potrivit pentru covoare, pături ponderate, perne, pufuri și în general pentru obiecte supradimensionate.

Utilizări Recomandate

Firele panglică KaDi sunt versatile și se pretează pentru o gamă largă de proiecte handmade, inclusiv:

Bijuterii Handmade: Brățări, coliere și alte accesorii.
Genți și Poșete: De la genți plic elegante la genți de plajă și rucsacuri.
Decorațiuni Interioare: Perne, pături, covoare, coșuri decorative și accesorii de decor interior.
Jucării și Articole pentru Bebeluși: Landouri, pături și jucării sigure și atractive.

Informații Suplimentare

Ambalaj: Firele sunt disponibile în ghemuri generoase, asigurând suficient material pentru proiectele dvs.
Instrucțiuni de Îngrijire: Spălare manuală sau în mașina de spălat la temperaturi scăzute pentru a menține calitatea și durabilitatea firelor.
Origine: Produse în România, garantând standarde înalte de calitate și sustenabilitate.

Descoperiți firele panglică KaDi și transformați ideile dvs. creative în realitate. Vizitați magazinul nostru online pentru a explora toate produsele disponibile și pentru a comanda firele de care aveți nevoie pentru proiectele dvs. handmade.