Afișez toate cele 9 rezultate

Şnur de croșetat din bumbac

Şnur plin din bumbac premium, grosime 5 mm. Textura unică de înaltă calitate îl face excelent pentru creații croșetate sau tricotate realizate folosind tehnici unice. Acest tip de șnur este recomandat în special pentru confecționarea de poșete, covoare, fețe de pernă, pufuri și alte articole decorative pentru casă.

Cauți un șnur pentru croșetat genți? Șnurul plin KaDi Premium este confecționat din 100% bumbac reciclat de calitate premium, cu o grosime de 5 mm. Textura unică de înaltă calitate îl face excelent pentru creații croșetate sau tricotate realizate folosind tehnici unice și creative. Lungimea unui scul este de aproximativ 100 m, fiind un șnur recomandat în special pentru confecționarea de genți, perne, pufuri și alte articole decorative pentru casă.

Cum se obțin firele de bumbac? Prin rotirea fibrelor dintr-o plantă de bumbac într-o minge minunată de fire. O fibră complet naturală, firele de bumbac se găsesc în orice greutate, de la delicate cu 4 straturi până la super groase și, deoarece este atât de ușor de vopsit, veți putea alege dintr-o gamă de culori uluitoare. Firele de bumbac sunt super ușoare și respirabile, făcându-le alegerea perfectă pentru tricoturile de vară și croșetat. Consultați modelele noastre de tricotat folosind fire de bumbac.

Ce culoare să alegi? Dacă ești la începutul relației cu croșetatul sau tricotatul, alege fire deschise mai degrabă decât întunecate. Motivul este unul simplu: poate fi dificil să vezi ochiurile atunci când lucrezi cu fire în culori închise. Totuși, în timp, pe măsură ce stăpânești tehnica, poți să folosești orice culoare dorești.

În plus, dacă dorești să-ți creezi propria ta culoare, firele de bumbac 100% pot fi vospite în mod natural. Îi poți adăuga culoare naturală firului de bumbac de croșetat cu ajutorul unor resturi de bucătărie. Printre acestea se numără ingrediente cum ar fi varza roșie, avocado și sfecla – pentru a crea o gamă strălucitoare de culori de vopsea. Multe produse alimentare pot fi folosite la vopsirea firelor. Unele dau o culoare previzibilă, dar altele te pot surprinde în totalitate. De exemplu, fasolea neagră înmuiată peste noapte și scursă va colora firul de bumbac în gri și albastru frumos. Pe de altă parte, salvia fiartă va colora firul într-un galben.

Textura firului: recomandăm un fir neted, mai degrabă decât un fir texturat, mai ales pentru primele proiecte.

Detalii de spălare: diferitele tipuri de fibre pot necesita instrucțiuni de spălare diferite, care vor fi foarte importante dacă vei croșeta ceva de purtat. Dar, toate aceste informații esențiale le vei regăsi pe eticheta șnurului.

De ce ne place atât de mult bumbacul 100%? Lavabil, durabil și atât de respirabil – este perfect, în special, pentru accesoriile vestimentare și nu numai. Frumusețea amestecurilor sale constă în faptul că poate rezulta în drapajul, moliciunea și textura ideală pe care le cauți într-un proiect.

Acum că ai toate informațiile, nu-ți rămâne decât să dai frâu liber imaginației. Creează talismane, bijuterii, jucării, ambalaje pentru cadouri, cadouri etc.

Proprietăți șnur de croșetat

  • Grosime: 5 mm
  • Lungime: 100 m
  • Culori: diverse
  • Materie primă: bumbac 100%

Ce poți crea cu acest șnur

Datorită texturii speciale, este model de șnur este perfect pentru crearea unui cadou unicat pentru o persoană dragă. Acest tip de fir permite nu doar un tip de croșetat cu andrele, ci este un bun șnur pentru croșetat manual, pe model de macrame, bazat pe diferite noduri. De asemenea, este recomandat și pentru tricotat șnurul acesta.

Avantajele folosirii acestui model de șnur de croșetat sau tricotat din bumbac:

  • Practic – este șnurul ideal pentru croșetat genți și croșetat cu andrele
  • Rezistență – fiind un fir de bumbac gros de 5 mm, este rezistent în timp
  • Flexibilitate – oferă creaților croșetate sau tricotate flexibilitate, păstrând în același timp forma
  • Senzație plăcută la atingere, fiind un fir subțire din bumbac gros, care se lucrează ușor

Dă frâu liber imaginației și creează talismane, bijuterii, jucării, ambalaje pentru cadouri, cadouri etc. Șnurul este ideal pentru începători și amatori, fiind și preferatul artizanilor avansați.

Ce spun clientele noastre

„Îmi place să croșetez jucării care au devenit cele mai bune prietene ale fetiței mele. La KaDi, găsesc șnur din bumbac, la un preț excelent și în culori vibrante. ” (Carmen M.)