Afișez 1–12 din 98 de rezultate

Aici vei găsi o gamă largă de fire premium, de diferite grosimi de la 3 la 9 mm, din 100% bumbac. Atât șnurul cât și firul tip panglică Bobilon este neîntrerupt și uniform. Lungimea firului dintr-o bobină / scul este de aproximativ 100m. Firul panglică sau Maccheroni este un fel de panglică groasă, cu o ușoară elasticitate care poate fi folosit pentru obiecte precum coșulețe, poșete săculeț, rucsacuri, papuci etc.

Dacă ești îndragostit de obiecte unicat, noi îți oferim modele de produse handmade pentru garderoba ta. Daca vrei să îți confecționezi propria ta geantă sau să faci cadou unui prieten o pereche de papuci croșetați, vizitează sectiunea cu fire tip panglică din managinul nostru online.

Dacă doriți să învățați mai multe despre arta croșetatului, vă punem la dispoziție o serie de lecții și de tutoriale complet gratuite în care vă arătăm pas cu pas cum să realizați cele mai frumoase obiecte croșetate. Învață chiar acum cum să folosești firele pentru tricotaje: vezi tutoriale gratuite. Vă îndemnam să ne urmariți activitatea și pe canalul nostru de Youtube pentru a fi în permanență la curent cu prezentările de produse croșetate din fire de bumbac tip panglică și șnur, idei și modele de croșetat.